close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Кого предадоха ГЕРБ и ПП-ДБ? Предателство е да оставиш прокремълската сган да ти се зъби насреща
©
14:37 / 26.05.2023
371
Съставяне на редовно правителство в тази взривена държава ще  бъде една впечатляваща политическа победа в новата ни история. Без значение с колко оплюти физиономии ще излязат участниците в управлението. Историята вече е банална и няма нищо за разказване – едните били създадени  да изчегъртат другите, а сега искат да управляват заедно.

Това е нечувано предателство! Това е подмяна на вота! Това е гавра с избирателите! Бунт на партийни структури, бунт на депутати!  Може да чуете всякакви крясъци от всякакви кречетала, уплашени, че е възможно да бъдем малко по-нормална държава.

В крайна сметка това е бунт на улични идиоти. Обявено е въстание с въстаници от всички краища – от Кремъл, от президентството, от прокуратурата, от щаба на Копейките, от щаба на Нинова, от Южна Африка дори.

Току-що сме изслушали едни записи и днес партиен ренегат пуска други, без да го е срам да си признае – за да няма правителство. Да му шибнеш един шамар и да му стане ясно, че той самият се е превърнал в политическа карикатура.

Правителство между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ било предателство. Сериозно ли?

Предателство е да оставиш цялата власт в ръцете на Румен Радев и неговите гълъбарници.

Предателство е цялата прокремълска сган да ти се зъби насреща и ти да й ръкопляскаш.

Предателство е да оставиш Копейките да ти подреждат държавата.

Предателство е да се правиш на умряла лисица и да се редиш на подписки за неутралитет.

Шаблонът "исторически компромис“ не може да бъде разбран от политически идиоти. Затова те ще крещят толкова по-силно, колкото по-бързо вървим към правителство. Войната срещу опита за сформиране на кабинет е огромна по своя мащаб. Затова и усилията заслужават аплодисменти.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.