close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Лодката от Росенец се върнала с 37 милиарда лева
©
10:32 / 19.04.2021
716
"Атакуващите с лодка "Росенец“ избраха заедно с ДПС председател на Бюджетна комисия, която да се занимава с финансите на държавата. Много бързо истината започва да излиза наяве. Очаквам остра  реакция на тези мои думи, но предпочитам да се знае истината. Продължаваме напред последователно и принципно, както сме действали и досега“, коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова.  

В първите дни на парламента там се разиграват интересни театри, подчерта  и Румен Гечев от БСП.

"През лятото "Да, България“ напомпа мускули с едно посещение на една гумена лодка в Росенец, близо до покоите на г-н Доган. Сега партията на г-н Доган, а тази партия без него не взима никакво решение, награди "Да, България“ с поста председател на ключовата бюджетна комисия на България, през която минават 37 милиарда лева. Нещо не ви ли смущава в тази комбинация? Лодката отива до Росенец и се връща с 37 милиарда лева, разпределения бюджет на комисията.“

"Разиграва се театър "Многострадална Геновева“. Ако някой си мисли, че ще играе театри в парламента и БСП няма да забележи такива видими с просто око театрални представления, няма как да стане. Ако "Да, България“ смята така да си подават топката с ДПС. Какво става от втория ден? Вече правят опити да изолират и БСП“, коментира Гечев.  


Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.