close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Мир по български – Украйна я няма, Зеленски обесен
©
15:47 / 15.04.2022
1234
Социалистите и партия "Възраждане“ – проруските оръдия в българския парламент, не искат и чуят за военна помощ към Украйна. Едните плашат, че ще напуснат правителството, а другите, че направо ще го свалят. То и без това се е почти самосвалило, малко му трябва.

Позицията на тези кремълски проксита определя и официалната българска позиция  - няма да ви дадем калашници, но може чаршафи и възглавници. Премиерът Кирил Петков се кълне, че е с Украйна, но всъщност е с БСП  и "Възраждане“. Той се е самообесил на един от чаршафите и се вее като символ на българския позор.

Искаме мир, настояват от БСП. Но ако пращаме оръжия на Украйна, войната ще продължи. Логиката на руските хора у нас е разбираема – спират се военните доставки, украинската армия е разбита и слага оръжие, руснаците грабят каквото могат, Зеленски се предава на сепаратистите в Донбас. И настъпва мир.

БСП и хората на Копейкин ръкопляскат на Путин, който изпълзява от кремълската си землянка и съобщава, че целите на "военната операция“ са изпълнени. По-късно може да долети и новината, че Зеленски е обесен някъде в Мариупол.

Това е мирът по социалистически. Българското правителство работи неуморно по този въпрос и това е цената, за да не падне. Това е мир по български.

Има и друг мир – агресорът е изгонен да си ходи, откъдето е дошъл, заради оказаната военна помощ на Украйна. Това прави цивилизованият свят – помага, тъй като вече е преживял мир по комунистически и социалистически.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.