close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
На третата ракия псуват демокрацията, защото ги кара да работят. Това са избирателите на Трифонов
©
10:17 / 16.07.2021
468
"Сбъдват се желанията на президента Румен Радев, както и на онези българи, които все чакат нещо от небето да се случи, както и на онези, които не могат да свършат нищо сами и цял живот чакат на държавата. Много бързо обаче този модел ще се разпадне, защото той е несъстоятелен и не е прогресивен по никакъв начин. Това е възможно най-простият, елементарен и глупав подход, който няма бъдеще", коментира Васко Кръпката в интервю

"За съжаление, този подход се оказва по-успешен засега. През 2001 г. по същия начин хората припознаха един месия от Мадрид за свой спасител. В същото време тези, които се въртяха около него, си наместиха своите далавери. По подобен начин сега въпросният чалга гуру е заобиколен от разни кариеристи, знаейки, че той ще има висок процент на парламентарния вот. Тяхната едничка цел е да се докопат до властта и други намерения нямат. Нещата се наместиха и чалгата отиде там, където ѝ е мястото – при кариеристите, при далаверите. Самата чалгата е една музикална далавера, но ще умре. Гледам на нещата философски. Винаги съм бил опозиция и ще продължавам да спазвам своите убеждения. Предполагам, че наесен ще има големи и истински протести. 

Винаги има по-лош сценарий, защото дъно няма и винаги може да се копае още по-надолу. Точно тези, които са най-недоволни, че единият повтаря само "аз, аз, аз, аз направих това“, си избраха другия, който е още по-диктаторски настроен. Животът винаги е вървял надолу и нагоре. В момента сме поели в посока надолу.

Нито съм слушал, нито съм чел какво е говорил Слави Трифонов. Неговата програма е някъде между "шат на патката главата“ и "за крадец не ставаш, сине, ти си будала“. Оттам нататък тази персона не ме интересува. Да става президент, министър-председател – какъвто ще. Важното е, че той олекна като музикални послания, защото там е най-опасен. Никога не съм разчитал на държавата и не съм чакал европейски пари, за които сега са се наточили. Надявам се ЕС да контролира все пак тези средства, защото тук народът се лута. Идеята за изпращането на българи в космоса ми звучи по-скоро като "едно Ферари с цвят червен“ – като няма синьо за момченце, нека да е червено...

Познавам тази част от хората, които са гласували за Трифонов. Мнозинството са ядосани на България, защото тук не им е провървяло, но в същото време псуват и страната, в която живеят, защото и там не са успели да се реализират. Това са едни хора, които нямат реална представа какво се случва у нас и от начина, по който живеем. Те наблягат на негативното отношение към България, не искат и да чуят за положителните неща и на третата ракия започват псуват Германия, Англия, САЩ, та дори и демокрацията, която ги кара да работят от сутрин до вечер, а не да люпят семки и да пият ракия. Каквото е нивото на посланията на тяхната телевизия, такова е и на избирателите им. Такива с лопата можеш да ги ринеш. Това беше последният ход на чалгата – да си привика чалгарите да си гласуват за ИТН, независимо, че нямат никаква програма или поне някакво политическо минало", казва Васко Кръпката.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.