close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Псуването на майка – здраво лепило за "сглобката", висша форма на управление
©
15:49 / 01.12.2023
314
Управлението на страната изглежда безпрецедентно – псуват се на майка от първия ред на парламента, а после излизат и твърдят, че се обичат, дори вадят доказателства за любовта си – следи от червило по бузите.

Дали можем да продължаваме така? Да, разбира се, задължително е даже. Представете си, че от първия ред на парламента се обясняват в любов, а после по кюшетата се псуват – това е лошият вариант.

Има и още по-гаден вариант – да престанат да се псуват. Тогава отиваме на майната си.

Сглобка, не/коалиция, а то си е точно коалиция, която работи без коалиционно споразумение. Затова вчера избират подуправител на Здравната каса, а днес му искат оставката, защото други поискали оставката и на управителя.

И тук е ролята на хубавата псувня – идваща от дълбините на политическата ни култура, стабилизираща псувня, която слага ред в хаоса. Така и се получи – вчера пълна анархия, днес подредена държава с ясни приоритети – ГЕРБ и ПП-ДБ управляват, а ДПС ще помага само при избора на регулаторните органи. Има ли нещо неясно?

Корнелия Нинова обяви псувните и целувките след тях за висша форма на лицемерие, демагогия и други глупости, извадени от червената торба. Напротив – това е висша форма на управление, тъй като разликата от вчера до днес е оттук до небето.

За ужас на президента, БСП и "Възраждане“ псувните на майка ще продължат. Защото наистина ще се озовем на майната си – там, където хората на Копейкин искат смъртно наказание за военния министър Тагарев.


Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.