close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Щом Трифонов иска оставката на правителството, то не бива да пада
©
11:40 / 14.06.2022
296
"Винаги съм бил на обратното на това, което казва Слави Трифонов. Аз съм горд, че съм негов антипод. По никакъв начин не харесвам управлението на държавата, но щом Слави Трифонов му иска оставката, съм против. Щом той го казва, подозирам, че злите сили отново искат да ни плашат – както от самото начало. Опозиция съм на мутрите. Винаги съм контра на този човек", казва в интервю за Фактор Васко Кръпката.

"За мен най-важната линия е отношението към Русия и дали страната ни ще се откъсне от нейната зависимост, която толкова години за мен е проблем, както е било при Раковски и Стамболов. Голяма част от българските политици са подлоги на Москва. Не трябва да забравяме, че Слави Трифонов беше спонсориран от родна газова компания, а пораженията, които нанесе за последните 20 години с шоуто и посланията му, трудно се поправят. Най-лошото нещо в България е чалгата. Ако тя е против нещо, значи аз съм "за“. Точно в този момент е много важно каква ще е политиката ни спрямо Русия, която развява кървавата си брадва. Аз съм живял без газ, без бензин и дори без ток по времето на Андрей Луканов. Нямаше и свещи. Така че изобщо не ме е страх, че няма да имам руски газ. Най-важното е България да се откъсне от зависимостта и да бъде част от европейското семейство", казва Кръпката.

"Българите сме два вида – Алеко Константинов и Бай Ганьо. Героят на Алеко избра Слави Трифонов. Аз вярвам на петима българи, на които се крепи всичко. Онези, другите, се лутат през годините и пак ще гласуват за партии като формацията на Жорж Ганчев и после за Трифонов. Има една разделна линия, която е между демокрацията и социализма. Трябва да решим дали сме за цивилизования свят, или избираме Русия. Голяма част от избирателите на ИТН живеят на Запад и всичко им е криво – България и включително страните, в които са отишли. Като дойдат избори, отиват и гласуват за някой нов месия, който да ги "оправи“. Има и хора, които гласуват за идеи, но голяма част от народа са байганьовци, които ходят да избират Слави Трифонов. Не смятам, че останалите са отишли да участват на вота, за да искат автограф", Казва още Васко Кръпката


Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.