close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Служебният кабинет може да управлява дълго
©
12:51 / 02.08.2022
310
"Служебният кабинет ще продължава да помпа позицията на Румен Радев. По този начин обаче ще налива вода в мелницата на ГЕРБ и на опозицията. Вместо това, правителството трябва да се фокусира върху ограничаването на купените гласове и да направи справедлив терен. Имам неприятното усещане, че кабинетът ще играе, както и предишните, срещу предните управляващи“, заяви журналистът Петко Георгиев. 

"Румен Радев назначава кабинет, който ще връща назад политики, които преди това се прокарваха от ПП. Прозира обаче по-дългосрочен план. Това не е кабинет за два месеца, а за по-дългосрочен план. Ако не беше така, нямаше да има толкова много министри. Румен Радев може да управлява с този кабинет теоретически до безкрайност. През 90-те години хората само бяха чели, но не бяха виждали как работи демокрацията. Накрая мярката срещу монополите се обърна. Чегъртането на ПП, каквото ще има от страна не само на президента и на служебния кабинет, а и на други играчи, играе в полза на опозицията. Доколко ще е остра кампанията, предстои да видим. Нека да сложим край на "чегъртането“, защото беше измислено от хората на Слави Трифонов. Вместо ИТН да изчегърта ГЕРБ, сега виждаме как ИТН се опитва да му помогне“, коментира Георгиев.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.