close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Стига сме търпели руската наглост
©
14:20 / 27.04.2022
380
Часове преди българска делегация да посети Киев, московското ръководство на Русия спря газа за България. Причината е ултиматум на каганът, който иска да му се плаща в обезценените му рубли и така да финансира избиването за православни и католически християни от ислямски орди на Кадиров, Асад и чалмите на Хизб Аллах, редом със слабо обучените руски наборници, написа Надал Алгафари във Фейсбук.

"Освободителите ни" принуждават "нас освободените" да продължаваме да играем според нагайката им, както са привикнали от над сто и почти петдесет години. Нас, тия дето сме им дали писменост и сме им дали православната вяра. 

Е, стига сме търпели наглостта им. Предполагам, че е възможно да преосмислим договорите за транзитиране на газа през нашата територия. Поскъпването на тока, газа, работната ръка и войната, която се води близо до нас, повишават цената на преноса на газа. Да поискаме, след като повишим цените за транзитиране,да ни се плаща в български лева или украински гривни. 

След обидите, които изговори представителката на кагана в България, да бъде обявена за нежелана личност и по спешност да се върне в обятията на човеконенавистната власт в Русия.  Да се предостави възможност на желаещите украински бежанци да работят във военните ни заводи и цялата продукция да бъде прилежно опакована и изпращана на защитниците на цивилизования свят. 

Да се преразгледа приватизацията на Нефтохим и ако няма способ,по който да се върне на българската държава, да се договорят нужните количества горива от близките неруски рафинерии. 

А всеки гражданин на България, който иска да защити децата, жените и старците на Украйна, както и достойните украинци жертващи живота си за свободата на народа си, да бойкотира руските стоки, руските фирми, руските бензиностанции.

Малцина ще рекат, че за това трябват пари. Да, парите са нужни, но са шума, която се печати, а морал, достойнство, чест се отстояват. Парите няма да оставят следа в историята, но макар и да сме малка територия с малък народ сме преди всичко човеци.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.