close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Така пазим "руската любов" – срамът на един народ
©
11:33 / 25.08.2023
777
Вижте тази снимка и имате пълното право да се срамувате. Освен безродниците, за които този окупаторски символ е най-голямата им гордост. Българската полиция се е строила пред паметника на Съветската армия, готова да се бие с всеки, дръзнал да покаже отношението си към "руската любов“.  Фенове на Левски искали да се "поклонят“ пред монумента след мача с Айнтрахт и българската държава с цялата си мощ е решила да не позволи това.

Тази снимка би могла да обиколи Европа и света с огромен успех, тъй като има силно послание.

“Те още не са разбрали колко са свободни. Когато разберат това, ще натоварят паметниците и ще ги пратят на майната си“, казваше руският журналист Александър Невзоров.

Е, не сме ли свободни? Вижте снимката.

"Там, където има съветски паметници, животът е кармически обречен“, казваше друг руснак – писателят Виктор Суворов.

Тази снимка е побрала и срама на един народ.

Ако се доверим на руски източници, дори и да преувеличават, след окупацията на 9 септември 1944 година, в България са погребани 1089 съветски бойци на 50 места из страната. Според гранитните болшевишки глави те са "паднали за свободата на България“. Истината е, че са "паднали“ след пиянски свади, разстреляни са от собствените си командири заради мародерство и отровени от метилов алкохол – 159 натровени в Бургас, 42-ма умират. Те са "освободили“ един склад с алкохол и дори са разстреляли българския пазач, който искал да ги предупреди да не пият.

Болшевишките глави сигурно и не знаят, че дори Георги Димитров моли в отчаяно писмо Сталин да се намеси и спре убийствата, изнасилванията и грабежите на безцеремонните окупатори.

И ние сме издигнали паметници на тези "доблестни“ съветски бойци. И държавата ги брани със зъби и нокти. Това е позор!

Когато Зеленски попита русофила Радев колко земя бихте отстъпили, ако дойдат руснаците, нямаше нужда от отговор. Всичко сме си казали. Вижте тази снимка.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.