close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Третият мандат за Нинова или Христо  Иванов – отиват право в ръцете на Слави Трифонов
©
16:15 / 08.07.2022
592
Третият мандат става изключително важен след провала на Асен Василев и Кирил Петков да направят втори кабинет в рамките на това Народно събрание. Вторият е ясен – отива в ГЕРБ и те го връщат.

И Корнелия Нинова, и Христо Иванов са неприлично ентусиазирани, ако президентът Радев ги ощастливи с връчване на трети мандат. Те щели да се борят със зъби и нокти да направят и невъзможното, но да има кабинет.

Ако се опитат, нито зъби, нито нокти ще им останат. От сближаването между болшевики и "градски десничари“ нищо свястно не може да излезе, освен така да не искат да пуснат властта, че са готови да си плюят в лицата.Но те така правят и в момента.

Третият мандат отива в БСП. И какво прави Нинова? Кани на преговори ПП и ДБ. Пак същата история – сметките не излизат и отново призиви към депутатите от ИТН да проявят отговорност.

Третият мандат е за  "Демократична България“ – разговори с БСП и ПП с намигване към ИТН да бъдат отговорни. Опит за флирт с опозицията – колеги, и вие сте важни. Това е в стила на Христо Иванов – да говори напоително за нещо, докато и сам разбере, че то няма да се случи.

Откъде Нинова и Христо Иванов са толкова сигурни, че с техен мандат предсрочните парламентарни избори ще бъдат спестени? Изобщо не са сигурни, просто се упражняват в загриженост към държавата. Те имат само един път да си отворят вратата към Министерския съвет – той ги отвежда право в ръцете на Слави Трифонов и Тошко Йорданов. Това ли имат предвид Корнелия и Христо, когато ни баламосват с успешен трети мандат?

Мандатът печели  "Има такъв народ“. Това вече е ясен знак, че президентът е наредил служебния си кабинет и просто дава една седмица за парламентарни лудории. Зад кадър можем да чуем гласовете на Асен и Кирил, че изборите ще бъдат и референдум "за“ или "против“ мафията.И всичко ще започне отначало.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.