close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Василев: Проблемът на ИТН е Тошко Йорданов - нагъл и безпардонен
©
12:11 / 14.06.2022
361
В 47-ото НС депутатите от ИТН са гумени печати на волята на ръководството, заяви министърът на спорта в оставка и напуснал ИТН Радостин Василев.

"Бях взел решението да напусна партията 10 минути, след като разбрах, че Слави Трифонов оттегля своите министри. Много неща са ме притеснявали - от това, че г-н Трифонов не се появи никъде и никога, до това, че не познава своите депутати, до това, че се появиха хора в листите през април и юли, които имат определени обвързаности с бизнеса. Появата на хора в листите, които са спуснати чрез листчета от ръководството на партията да ги включат в листите. Появата на същите тези хора, които бяха включени в листите, в едно министерство на ръководни постове", каза още министърът в оставка.

Радостин Василев заяви още: "Тошко Йорданов е професионален лъжец. Нека да извадим детектор на лъжата и един единствен въпрос: За Сталийски ли ми казахте да не закачам, или за Гроздан Караджов? Това да е въпросът. Беше до моето бюро в Министерски съвет и ми каза: "Пич, Дългия ме праща, недей ходи повече там в ресторанта на Сталийски. Недей прави видеозаписи с камерите, недей, пък и да не хвърляме сега към Гроздан Караджов напрежение, защото има достатъчно".

Със сигурност сега за това определение, че съм мутра, г-н Тошко Йорданов ще търси адвокати. Ние го защитаваме в делото му срещу Татяна Тончева, в делото му срещу Асен Василев... Сега ще трябва да търси адвокати, за да се защитава срещу мен за квалификацията "мутра". Със сигурност ще бъде осъден за набедяване. Аз не се обиждам, защото те обиждат от безпомощност. Вчера на практика бе закрит бизнес проекта на Слави Трифонов. Тази безпомощност ги кара да изпадат в истерия", заяви още Василев.

"Има такъв народ" има един огромен проблем. И той не е Слави Трифонов. Това е Тошко Йорданов. Ние го осъзнахме много отдавна. Той е ненавиждан, заради арагантното си и безпардонно поведение, заради грубия си език спрямо депутатите, заради, ако щете нелицеприятния начин, по който изглежда. Това не е нормално. Уважавам всички депутати на ИТН, но в момента те са поставени в ада", заяви още Василев. 


Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.