close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Воайори около спалнята на Петков. А декемврийската оргия?
©
15:46 / 15.06.2022
535
Надничането в чужди спални е любимото ни занимание. Ние така се опитваме да правим и политика. Тя затова е с годност най-много шест месеца – една година. Сега политическите воайори фантазират какво се е случило, след като шефът на премиерския кабинет Лена Бориславова и самият премиер се усамотяват в някакъв апартамент. Видеото със сценката е като виагра за разни политически идиоти, наблюдатели, политолози, журналисти и всякакви зяпачи.

Правителството на Кирил Петков може да падне по много причини, но не и заради това, че една дама отключва врата пред него и двамата хлътват вътре.Какво прави Петков в личното си време и с кого е негова работа. Той може и с две дами да влезе някъде, но ще отвори повече работа на воайорите.Но те са без значение – да зяпат през ключалката колкото си искат.

По-важна е политическата оргия през декември миналата година, когато се слепваше коалицията и редеше правителството. Пъшкането и охкането от партийните централи издаваше нервозна битка под чаршафите. Правихме дори залози, че някои ще паднат от леглата.Оргията нямаше как да задоволи всички и някои участници напуснаха, като не смогваха и панталоните да си вдигнат. Крайният резултат беше леко смущаващ. Леко ли? Затова сега воайорите следят с кой си ляга Кирил Петков. За тях това е важно, а не декемврийската оргия, която вече ни изправя пред още едни предсрочни избори.

Навремето шотландски учени, водени от доктор Патрик Макийн, утановиха,че сперматозоидите имат свое собствено виждане с каква бързина да се движат към яйцеклетката.Ако жената е красива, те се втурват като луди, за да я оплодят. При грозноватите жени процесът на оплождане бил по-труден.

Оказва се, че сперматозоидите имат мнение, а политическите им братя нямат.

Колко ли се вълнува сперматозоидът преди да оплоди яйцеклетката. Но си представете разочарованието на онези, станали жертва на орална любов. Воайорите имат същата съдба докато гледат през ключалката. Като стана дума за орална любов, един известен българин каза, че за да я получиш, не е достатъчно само да си го намажеш с шоколад. Дори не бива да го правиш. Защото е възможно дамата да е била току-що на сладкарница или просто да е на диета.

Очевидно декемврийската оргия не е случила на участници. Я са се намазали с шоколад, а не е трябвало, я някои са останали с панталоните, а не е трябвало, я сперматозоидите са нямали подходящи обекти за оплождане и са отишли нахалост. Затова има опашка пред спалнята на Кирил Петков. Идиотите така напират, че ще изкъртят вратата. Може би защото нямат шанс да се затворят с когото и да било.

Но има и друга врата. През нея могат да се изнижат всякакви парашутисти, партийни инквизитори, политическа паплач, обикновени педерасти, църковни брокери и педофили, всички глупаци, за които се сещате.Трябва да им дадем шанс.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.