close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Въпросите на Лозан Панов са провал за "Демократична България"
©
14:04 / 11.11.2021
604
"Всичко на изборите се решава от манипулацията на изборите“, рече Румен Радев с превъзходен лапсус. След това замени манипулацията с мобилизацията.

А мобилизацията и на избирателите, и на политическите играчи е решаваща, това е вън от съмнение. Затова Лозан Панов отправи нещо като зов за помощ. И то към онези, които уж са го подкрепили в битката му за президент – "Демократична България“. Очаквано той е демотивиран, тъй като няма обещаната подкрепа. Напротив – дори е предаден. Докато Панов говори, че Радев трябва да излезе от пашкула на ченгетата, в който се е свил, от ДБ и дума не обелват за скандалния мандат на Радев, че иска и втори.

Какво е направил през мандата си, коя важна тема е повдигнал за пет години, защо иска втори мандат, какво ще прави с него? Лозан Панов пита вместо Христо Иванов, който странно мълчи за петте години на Радев. “Защо никой не пита г-н Радев с вдигнатия юмрук, къде отиде в тази връзка проектът му за конституционни промени. Къде е "Демократична България", която се бори за съдебна реформа, защо не задава този въпрос? Защо никой не иска да признае, че сценаристите са ударили г-н Радев здраво през ръцете и промяна не е имало и няма да има при неговото управление.“, пише Панов.

"Демократична България" би извършила истинско предателство към избирателите си, които вярват в каузата "съдебна реформа“, ако задкулисно крои планове да управлява с г-жа Нинова“, казва още Лозан Панов.

В провалените два предишни парламента ДБ ясно показа, че няма нищо против да управлява с БСП в името на "изчегъртването“. Показа, че няма нищо против втори мандат на Румен Радев, демонстрирайки сервилно отношение към него на консултациите за съставяне на правителство.

Странно е, че Лозан Панов чак сега е забелязал тази двойна игра. Странно е да не знае, че коалицията "Демократична България“ е доминирана от левичари и центристи. Затова не е странно, че ДБ се дистанцира от изборната кампания на Лозан Панов. Дистанцира се, тъй като не може да зададе същите въпроси на Нинова и Радев.

А въпросите на Панов не са нищо друго, освен провал на ДБ. Социологията ясно показва второстепенната роля на формацията след изборите тази неделя. С поведението си ДБ осигури и второстепенна роля на Лозан Панов.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.