close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
500 000 гласа в главата на Копейкин – шоуто е гарантирано
©
13:21 / 29.03.2023
289
Шоуто в изборната нощ на 2 април е гарантирано. Вече е ясно, че Коцето Копейкин ще обяви изборите за фалшифицирани, тъй като в изборните протоколи няма да има 500 000 гласа за "Възраждане“.

Ни по-малко, ни повече, това е положението, отсече Копейкин. Той гордо обяви, че неговите хора са събрали 500 хиляди подписа за референдум в защита на българския лев и против влизането в Еврозоната. Коцето си е въобразил, че всеки, подписал се за референдума, е гласоподавател за "Възраждане“. Целта на този политически трик беше ясна още с откриването на подписката – русофилската формация събираше избиратели с евтина стръв на въдицата. "Възраждане“ брои всеки подпис за свой глас на 2 април. Тази измама ще лъсне бързо, но това не пречи на Костадинов вече да е подготвил номерата си за изборната нощ.

Копейкин се надяваше да спечели държавата още на 2 октомври миналата година  с обещанието да изгони "Лидл“ и другите "колониални“ вериги от България, както и с дежурната гарнитура – братска дружба с Русия, НАТО вън и прочее руска пропаганда. Тогава силите му стигнаха за 254 952 гласа. Сега се надява да ги удвои с атака срещу Еврозоната и твърди, че е успял.

Вярно е, че българският избирател често тръгва след всеки идиот, който му обещае място в рая, или поне едно ферари с цвят червен, но чак пък да го обхване масова лудост - не е за вярване. Ако "Възраждане“ събере толкова гласове, колкото са в главата на Копейкин, това означава, че живеем в една съвсем погубена държава.

Вместо да им обършем по един изборен шамар и да ги пратим на майната си, ние позволяваме на агресивните русофили да определят дневния ни ред и да ги слушаме, че нямаме европейско бъдеще.

Да, шамар му е майката и да върви по дяволите тази пасмина от руски поклоници. Тя и в неделя вечер ще се държи нагло и агресивно, но какво от това, ако фасонът й е смачкан.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.