close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Борисов: Гешев да не ме плаши, бил съм главен секретар на МВР
©
11:50 / 17.05.2023
209
Ако няма кабинет с първия мандат, няма да има и с втория, коментира в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Не се меся в работата на Мария Габрел, но тя трябва да продължи да търси сечението, по което би могло да се направи правителство. Все още се надявам на разум от цялата политическа класа".

Не било грешка, че Мария Габриел е поискала оставката на Иван Гешев."От много години политици искат тази оставка и до този момент скандал не се е разразил. Именно заради това този скандал ни право твърдо убедени, че политическата класа трябва да се меси само чрез Конституцията и законите".

Борисов заяви, че е поел личен ангажимент пред избирателите и вроатлантическите партньори за подкрепа на проектозаконите, внесени от Крум Зарков. "Пред западните посолства, ако щете. В лично качество, заедно с г-жа Атанасова, законите на Крум Зарков да бъдат приети.  Министърът на правосъдието днес е внесъл тези закони, нашата парламентарна група е поела ангажимент да ги подкрепи. Какви са - този, който ги е писал, носи отговорност. Между първо и второ четене могат да се поправят грешки и неточности, но във всички случаи това законодателство трябва да бъде прието",коментира Борисов.

"Главният прокурор само за мен говори, мисли, че ме страхува. Само за мен говори. Чакайте, аз съм бил главен секретар, ако мисли, че така лесно ще ме страхува... Само Бойко, Бойко, Бойко... Аз съм само депутат на първия ред", каза още лидерът на ГЕРБ.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.