close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Борисов: Не, Нинова, няма да подкрепим кабинет на БСП
©
17:49 / 17.01.2023
225
Лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов коментира днес с депутатите си даването на третия мандат на БСП. "Да, може да се разговаря с БСП, но няма да подкрепим кабинет", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар за идеята на Корнелия Нинова да свика лидерска среща в опит да бъде съставено правителство.

И веднага попита  защо БСП не е подкрепила кабинета на проф. Габровски.

"Нинова правилно се е ориентирана, но това трябваше да го направи преди три месеца". Според Борисов шанс за правителство има само от партиите, които са управлявали досега.

"Ако можем да върнем машината на времето, можехме да разсъждаваме при какви условия можеше да стане кабинет - трябваше да се подпише обществен договор", подчерта Борисов.

Според него само в нашите глави е било възможно президентът Радев да даде третия мандата на "Демократична България". Лидерът на ГЕРБ се аргументира с факта, че съвсем скоро държавният глава е нарекъл хората от ДБ "военнолюбци". Но ако те са такива, то тогава в ГЕРБ са направо "орли" или "ястреби.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.