close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Борисов иска един милион гласа, за да е премиер
©
10:02 / 28.05.2024
914
Изкарайте близо милион гласа и тогава ще кажем: "Готови сме да управляваме, а за премиер ще мислим!

Да съм премиер - това ще е, ако имаме висок резултат. Иначе не поемам отговорност.

Ако направим голям резултат, ще правим правителство. Не направим ли, в тази мръсна среда, без пари, без нищо, е голям риск за партията.

Ако не се направи кабинет, страната ще влезе в "нов цикъл на избори.

ПП-ДБ знаят, че няма да управляват. Единственото, което им трябва в момента, е да са дори малка, но капсулирана опозиция, която да ги пази в парламента от наказателни преследвания, каза Бойко Борисов на предизборна среща в Разград.

"3 години какво - нищо. Като слушам тези и къщичките за птички са откраднали. ПП не искали с нас. Добре, ние не сме се затичали. Ние имаме хора. А

при тях, когато си отидат Минчев и Лорер, кой ще остане. Кого ще предложат - няма кой. А и механизмът на мислене им е на улична бригада. Те искат да изсмучат информацията от ДАНС, МВР, затова казаха МВР или нищо друго. Имат от какво да се страхуват", ядоса се лидерът на ГЕРБ.

"Представете си да бяхме кандисали на техните ултиматуми... Те са си правили сметка да ни успят и да ни приключат незаконно. Департаментът на САЩ написа, че нашите арести са незаконни. На асамблеята на НАТО имаше много непоканени. Аз имах среща с американските, с германските конгресмени, с всички. Но не видях други. Нашите западни партньори видяха какво се е случило", каза Борисов.

"Ако тръгнат с "Възраждане" да правят правителство, ще ги бият батковците. Не вярвам и БСП да им се хване на въдицата. Много пъти съм бил премиер. Мисля, че това е достатъчно за една биография. С това "Борисов - премиер" мисля, че ги плашите. Но това трябва да е само, ако имаме много голяма мнозинство. Вече сме истинска партия, след тези 3 г. тормоз, чегъртане и какво ли още не. Или трябва да се управлява стабилно, или няма да правя нищо. Нямаме ли мнозиство, няама да поемам такава отговорност. Изкарайте близо милион гласа, тогава можем да излезем и да кажем "Готови сме да управляваме". Кой ще е премиер ще измислим - веднага мога да кажа 15-20 имена, които ще са по-добри и от Денков и всякаква там", каза още Бойко Борисов.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.