close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Цветанов се държи като партиен запъртък, загубил си е часовника
©
18:37 / 20.02.2021
524
Нямаме усещането, че Цветан Цветанов носи на раменете си картонена глава. Но казаното от него все едно излиза от точно такава глава. Няма и вид на партиен запъртък, а се държи като такъв.

Очевидно е, че преди избори партийният тестостерон е в излишък, но точно Цветанов, спечелил толкова избори за ГЕРБ, да се прави, че не знае къде се намира и всичко в политиката ще започне да от 4 април, е политическа смешка.

"Ще бъдем не заобиколим фактор и при формиране на правителство. Готов съм да заложа часовник, ако "Републиканци за България“ не влезе в парламента. В партията има червена линия пред БСП, ДПС и ГЕРБ. Ние си поставяме за цел да сме трета политическа сила в парламента. Смятам, че в следващото Народно събрание няма да има повече от 5 или 6 партии.“

Запомнете тези приказки, казани днес по една от телевизиите. И на 4 април питайте Цветанов къде му е часовника.

Не само часовник, Цветанов изглежда като човек, загубил и ума си. Никой не очаква от него да каже, че ще яде голям бой на изборите, но кой ли е очаквал, че дотам може да се изпразни от политическо съдържание.

В момента социологията почти не хваща "Републиканци за България“. А Цветанов си е въобразил, че избирателите на ГЕРБ ще се юрнат да гласуват за неговата нова формация само заради мили спомени.

Цветанов знае, че говори глупости, но до 4 април има това право.


Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.