close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Да кажем на 9 юни, че не сме идиоти. Ама дали?
©
12:54 / 08.04.2024
831
Ако гласувате за ПП-ДБ, а вотът ви отиде на сметката на ГЕРБ, ДПС или някъде другаде, да сте наясно,че пръст в това имат министрите на вътрешните работи и на електронното управление. Това ще слушаме до края на юни, когато изборните резултати ще се известни и ще вървят разговори за някаква нова сглобка.

Докато ни занимават с подобни глупости, излязоха един куп снимки, на които контрабандисти, полицаи и политици се усмихват доволни от живота, прекарват си времето заедно, подаряват си скъпи подаръци и  плетат новите си мрежи, вдъхновени от наивността ни. Само че това не е толкова важно, отколкото кой ще е министър на вътрешните работи и кой на електронното управление.

Бойко Рашков и Атанас Атанасов препоръчали Живко Коцев за главен секретар на МВР. Ама дали ще се гръмнат с личното си оръжие, ако се окаже, че полицаят Коцев се е занимавал и с нещо друго, докато си приказва по халат с контрабандистите в спа хотел.

А Лена от солунския парапет твърди, че на лицето на Живко Коцев е изписано "не съм престъпник“. А вие как мислите – какво е изписано на лицето на Лена?

В същото време червеният шаман Валентин Вацев прогнозира края на Петата българска държава заради некадърен политически елит. Вероятно той вече вижда и началото на Шестата с червените ескадрони отпред.

И онзи – агент Марков, крещи в същия тон от Будапеща – да живеят Тръмп,Орбан и Борисов. Всяка руска изборна победа – като в Словакия, е оргазъм за него. Всеки изстрелян руски дрон към Киев е тържество на здравия разум.

Трябва ли да слушаме всеки идиот, който ни обяснява, че изборният ни глас е в джоба на вътрешния министър, че по лицата на българските полицаи, политици, прокурори, съдии е изписано нещо, което не разбираме. Трябва ли всяко ченге на ДС да се прави на морален стожер и да напътства живота ни.

Какво трябва да е изписано на лицата ни, когато отиваме към урните на 9 юни? Най-важното: Не сме идиоти! Не искаме държава,която се крепи на един парапет, макар и солунски. Не вярваме на ченгета, на които пишело нещо красиво на лицата им, а отвътре цял контрабанден канал. Не искаме да слушаме кречетала, дори от центъра на Европа, които хълцат по руските победи.

Уважаеми избиратели, имат ви за големи идиоти. Залъгват ви, че някой гласува вместо вас. Ако вярвате, наистина сте идиоти. За пореден път предстои тази версия да бъде опровергана или потвърдена. Второто винаги е по-лесно.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.