close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Христо Иванов: Контролираният вот вече се разпределя и към ВМРО
©
12:36 / 14.02.2021
381
"За нас фокусът е върху работата, а не върху пиарските акции и масовките пред медиите. Искаме да свършим работата“. Това подчерта пред БНР Христо Иванов, съпредседател на "Демократична България“. 

Той каза, че вече се вижда мобилизиране на клиентелските мрежи за купуване на гласове, а контролираният вот от 300 000 - 400 000 вече се разпределя не между ГЕРБ и ДПС, а и към ВМРО. 

"Ако искаме много хора да участват в изборите, трябва отсега публично да се лее кампания, в която да се уточнява при какви условия ще се гласува. Отсега хората трябва да бъдат информирани, че денят на изборите ще е сигурен и спокоен, няма да има опасност за здравето им. Управляващите умишлено не осведомяват гражданите, за да има страх. Борисов, Пеевски и Доган управляват през страх“. 

"Спасяването на българската демокрация изисква тези, които от 10 години са на власт - ГЕРБ, и тези, които несменяемо са в консумацията на власт от поне 20 години - ДПС, да бъдат отстранени. Властта в България трябва да бъде поставена в карантина от ГЕРБ и ДПС и патериците, които ги обслужват. С БСП имаме непримирими идеологически различия. Г-жа Нинова успя 30 години след края на комунистическия режим да върне Тодор Живков като символ на тази партия. Това е абсолютен скандал“. 

Христо Иванов подчерта, че състоянието на прокуратурата е централен въпрос на това дали в България има законност: 

"Това е фундаментален въпрос, от който започва разплитането на много други теми. Този проблем изкара хората на улицата. Проблем, от който зависи дали към нас ще има инвестиционен интерес за високоплатени работни места. Ако се реши този проблем, кражбите на милиарди ще спрат. Друга тема - наш фокус е електронното управление. Така ще може да се намали административното бреме със 70% за три години. Това е революция. Това ще доведе до избухване на икономическа, на предприемаческа, на инвестиционна активности“.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.