close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Комунистически пленум решава за промяната в България. Боже, докъде се докарахме!
©
15:48 / 09.12.2021
649
Всеки момент ПП, ДБ, ИТН и БСП трябваше да подпишат споразумение за коалиционно управление, но нещо засече в самия край. Оказа се, че комунистите имали някакви претенции и настоявали за корекции.

Кирил и Асен изтръпнаха, но на спешна лидерска среща разногласията били изгладени. Корнелия излезе усмихната, че е успяла за пореден път да извие ръцете на победителите.   

Само че мъките около раждането на промяната не свършват дотук. Голямо треперене ще падне до утре следобед, когато червен пленум трябва да каже права ли е Нинова за поетите ангажименти и кои червени министри ще ги изпълняват.

Точно когато държавата трябва да бъде изстреляна в космоса, според заявките на коалиционните ортаци, всичко е в ръцете на другарите, които през 1996 година раздаваха заплати по 3 долара. И сега промяната без тях не била възможна – те са на всеки километър и червеното знаме роди ги.

И представете си утре пленумът се запъне и сложи прът в крилата на Нинова? Накъде отиваме и на кого ни оставят?

Само че комунистите са отговорни хора. Те няма да ни оставят в калта. И да ни оставят, те няма да са там. И знаят, че без тях няма светло бъдеще. Утре ще кажат "да“ и райските порти  пред България ще се отворят.

За всеки случай Кирил и Асен да си вземат пуканки и да седнат на първия ред. Те и без това толкова често ходят напоследък на "Позитано“ 20, че вече са вътрешни хора.

И все пак голямо треперене ще падне докато комунистите решават за промяната в България. Господи, до там ли я докарахме?


Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.