close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Москва плаши: Ще си платите! А 50 години каскетен комунизъм ниска цена ли е?
©
11:44 / 13.12.2023
362
"България отново, както неведнъж се е случвало, избира грешната страна на историята. Самата тя ще трябва изцяло да плати последствията от това срамно решение."

Това е официалната позиция на руското министерство на външните работи, изразена от говорителя му  Мария Захарова за демонтажа на МОЧА в София.

Москва отново плаши – иска да си платим. Пак ли да плащаме, малко ли сме платили?

Да, избирали сме грешната страна на историята и ни сполетя 50-годишен каскетен комунизъм под съветска окупация. Това ниска цена ли е? Платили сме я с кръвта си, пролята след решенията на "Народния“ съд и в лагерите на смъртта, опасали България – по съветски образец.

Неграмотни идиоти, безчинствали и ограбвали мандри, слязоха от горите и установиха съветска власт – убивала и съсипала живота на хиляди българи.

И това е ниска цена, искате още!

Плащахме и когато сатрапът Георги Димитров крещеше от Москва: Никаква пощада! И след този крясък – 28 000 убити. Масово убийство, непознато в историята ни – под съветска окупация.

Какво още да плащаме?

Каскетаджиите, които не можеха да четат,строяха социализъм, развит социализъм, комунизъм и накрая до един потънахме в тяхното съветско блато. И още плащаме цената за това болшевишко безумие.

"Варварските действия на българската страна нямат оправдание и прошка“, пише още мадам Захариева. Какъв цинизъм!

Да, прошка и оправдание за комунистическия терор не може да има. Затова паметниците на този терор ще бъдат сринати. Само тогава можем да твърдим, че всичко сме си платили – не на Захарова и Кремъл, а на българите.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.