close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Мястото на Каназирева в листата на ГЕРБ Пловдив се разклати
©
12:47 / 01.02.2021
346
Подредбата на кандидатдепутатските листи в големите партии тече с пълна сила от началото на годината.

Буквално до миналата седмица, сред запознатите с политическия живот в Пловдив,  се смяташе, че Каназирева ще намери място в листата на ГЕРБ-Пловдив, и то избираемо.

Явно обаче нещата са претърпели драматичен обрат. Това можем да заключим от изказване на Георги Харизанов в социалните медии. Там той яростно критикува Дани Каназирева за позицията й по отношение на природните ресурси. 

Харизанов в момента е един от най-приближените хора на премиера Бойко Борисов и едва ли би си позволил подобна толкова остра и категорична позиция срещу Каназирева самоволно.

Ако действително се окаже, че Харизанов не провежда солови словесни акции, то по всяка вероятност не само депутатското място на Канзирева ще изстине, но тя едва ли ще е областен управител при едно ново правителство на ГЕРБ.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.