close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
ПП като старото БСП - челен сблъсък с ГЕРБ или изпада от играта
©
15:56 / 08.11.2022
289
"ПП е като старото БСП и опитва да скрепи около себе си хора от социалистическата партия. Тя влиза в челен сблъсък с ГЕРБ, защото, ако не го направи, знае, че изпада от играта. Както изпадна НДСВ, нищо, че бяха най-големите. Главните пиари, какъвто е Бойко Борисов, са казали да не си стискат ръцете. Подобен сблъсък напомня на мачовете в българското футболно първенство между Левски и ЦСКА", заяви политологът Стойчо Стойчев.  

"На принципна основа ДБ може да получи третия мандат, но не се знае дали президентът ще го даде. В момента те не са в добри отношения и с БСП. Президентът в същото време обезкърви "столетницата" със създаването на "Продължаваме промяната", защото формацията има ляв генезис. Всички казват, че Румен Радев ще даде третия мандат на Стефан Янев, но ще го връчи на Румен Янчев и на Румен Петков, които имат пластове на коалиционни отношения и богат политически живот. Партията на Стефан Янев всеки много я харесва, защото е като тази на Марешки, Бареков и Жорж Ганчев, които изпадат от политиката и са склонни да подкрепят максимално дълго мнозинството, за да се задържат. Всички изследвания показаха, че най-големият губещ от 100% машинно гласуване е БСП. За тях електорално е пагубно", каза още Стойчев.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.