close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Прогноза: Слави не иска да управлява, отиваме на избори
©
09:24 / 02.08.2021
335
"Това което се вижда в тази част от спектакъла на "Има такъв народ“ е малко, зад кулисите е по-шумно и по-интересно. Посланието на Трифонов, което бе разпространено вчера на видео е насочено към неговите избиратели. Той не се обръща към Христо Иванов, а към избирателите, с внушението, че при предсрочни парламентарни избори ще имат повече мандати", коментира по Нова политологът Антоний Гълъбов. 

"Това, което видяхме миналата седмица от срещите на партиите не бяха консултации. Вместо сближаване на позиции, виждаме обратното. Няма краткосрочна и спешна програма за управлението на правителство. Грешка беше, че мислехме, че партиите на протеста са едно и ще реализират управление. Целта на проекта на Трифонов е да разбие досегашната политическа система. При тях има радикални избиратели, те очакват блъскане на системата и разрушаването й. В следващия парламент ще имаме размествания, една протестна коалиция може да не влезе, но проблемът е какво ще стане със страна, как ще бъдат посрещнати предизвикателствата", акцентира Гълъбов. Той не споделя разбиране при връчване на трети мандат да се приеме служебният кабинет като редовен. Тази седмица ще бъде много важна заради срещите, които трябва да проведе лицето получило мандат от президента. Важно е обаче ще има ли конституиране на Народното събрание. Няма избрана нито една парламентарна комисия до сега, ИТН не е внесъл нито един законопроект, това показва, че Слави няма намерение да управлява", категоричен е политологът.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.