close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
За 6 месеца не приеха два параграфа, а сега искат 22 закона. Как да стане?
©
11:41 / 20.07.2022
332
"Практически няма шанс за съставяне на нов кабинет. Децата от детската градина от ПП са загубили едно камионче и не искат друг да си играе с него. Те са толкова опитни и празнословни, колкото Явор Божанков от БСП. Реакцията на ПП е като на Слави Трифонов от миналата година. Не е сериозно да поставяш условието Бойко Рашков да е шеф на КПКОНПИ, за да подкрепяш ново правителство“,това заяви бившият депутат Татяна Дончева. 

"Ако беше дал на ДБ мандата, Румен Радев щеше да бъде обвинен в дребнавост. ПП изгърмяха първия мандат с доста елементарно и левашко подхождане. Тези хора искат като Слави Трифонов – всички да са "за“ техните предложения. Когато си търсиш гласове, трябва да имаш гъвкав подход. 6 месеца управляваш без програма и като се сурна правителството, се сетиха, че им трябвала. За какво им е? Миналата година на дневен ред беше Слави Трифонов, когато хората му даваха доверие, защото не вярваха, че той не може, а за нас беше ясно още от първия ден, че е така. Същата сценка ще се случи и с ПП. Младите виждат себе си във връстниците си във властта. Има и възрастни, които може да са баби и дядовци на "промяната“ и казват "нека да ги оставим младите“. Това съм го виждала при Жан Виденов. На следващите избори ПП няма да падне толкова, но след това ще последва съдбата на ИТН. Какъв лидер е Кирил Петков? Той няма логическо изречение. За 6 месеца не са приели 2 параграфа, а сега щели да приемат 22 закона за плана за възстановяване. Знам го от кухнята – тези момчета не разбират от държава и позволяват на ГЕРБ да ги подритва като плажна топка. Законите им се пишат от няколко адвокатски кантори. Къде е казано, че може така? Назначаването на Бойко Рашков в КПКОНПИ е само неистовото желание да го махнат от МВР. Тези момчета и момичета са класически пример за деца, които много си играят на компютъра и виртуално садят домати. Освен да предизвикват у мен смях, се сещам за Тодор Живков и за фразата му "приземяване, приземяване, приземяване“. Тези хора ще ни докарат до продоволствена криза“, каза още Дончева.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.