close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Заявка от Пловдив: ЕНП била дясна, но ще работи добре с Манолова и Дончева
©
17:24 / 15.02.2021
1223
"70% гражданско участие ще има в нашите листи", каза пред БНР пловдивчанката Мария Капон, зам.-председател на "Единна народна партия", мандатоносител на "Изправи се! Мутри, вън!". Тя уточни, че Арман Бабикян от Отровното трио е член на ЕНП.

Капон посочи, че се чувства комфортно с хората от Триото, защото битката срещу мутрите е продължение на операцията "Чисти ръце", която тя е обявила от трибуната на парламента още през 2008 година.

Тя беше категорична, че ЕНП е дясна партия, но ще може да работи с левите формации на Татяна Дончева и Мая Манолова в "Изправи се! Мутри, вън!":

"Изработили сме мастър план, по който ще работим за решаване на проблемите на хората. Няма нужда народните представители сами да измислят цялата политика, която ще водят. Трябва да чуят браншовете, за да разберат истинските проблеми и да се опитат да ги решат". 

Капон обясни, че ще водят дискусии по теми с другите политически формации в следващото Народно събрание и ще приемат всяко добро предложение:

"И партията на Слави Трифонов, и "Демократична България" имат място в следващия парламент. С тях бихме партнирали по няколко теми, които са ясни и категорични. Едната е съдебна реформа".Мария Капон определи БСП и ДПС като патерици на ГЕРБ: "Те не напуснаха парламента, за да делегитимират мнозинството".
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.