close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Госпожо Капон, познаваме се от опашката пред кабинета на Борисов
©
13:25 / 14.04.2021
828
"Преди малко една госпожа казала по телевизора, че не ме познава… Познаваме се, госпожо, познаваме се! От опашката пред кабинета на Бойко Борисов. И да напомня още нещо – придружаваше Ви още един борец с “мутрите". Мария Капон, опаковката Ви е по-важна от съдържанието".

Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Александър Ненков по повод поведнието на Капон на първото заседание на контактната група на парламентарно представените партии, на което са били разписани детайлите по първото заседание на 45-ото Народно събрание.

"В този парламент няма да ви оставя да дишате! Каквото ние решим – това ще е!“, заканила се представителката на "Мутрите“ към ГЕРБ, чийто представител бил Александър Ненков. Той настоял ГЕРБ да имат депутати на първите редове както всички партии. По-късно пред БТВ Капон каза, че не познава Ненков.


Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.