close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
И по къси гащи Борисов е по-интересен от Мая, Мария и Татяна – голи и накуп
©
15:12 / 20.04.2021
3836
Кракът на Бойко Борисов се оказа по-ценен и желан от крака на Гонзо. Сцената е от май 2009 година, Борисов е кмет на София. Първо се появиха снимки с крака на Георги Иванов-Гонзо, които  предизвикаха съжаление заради скъсаните коленни връзки на нападателя на Левски.

Подутият глезен на Бойко обаче, тропосан върху маса в хирургията, надмина очакванията и на пиарите му. Те изглеждаха доволни от ритника на онзи нещастник, опитал да подпре с бутоните на калеврите си крака на Борисов. Поне това пролича от снимката. Тя имаше известно послание ­-  няма измама, кметът е ритнат здраво и не симулира. Ако пиарите бяха стигнали докрай, вероятно щеше да се появи билборд с двата крака и възможно най-интелигентният слоган: Гонзо си отива, Бойко идва!

Сякаш върху масата беше просната съдбата на държавата. Подута, болна, гърчеща се от болка, посиняла от удари и трепетно очакваща своя добър хирург. Дали това изобщо беше кракът на Бойко? Да, просто кракът на Бойко. "Гонзо, извинявай, скъсани са ти само връзките и не си толкова подут. Освен това не отиваш на избори като мен“, сякаш му каза Борисов тогава. По-късно спечели изборите.

Сега кракът му отново е подут, но вече изборите са минали и пак ги спечели. Вместо да търсят някаква конспирация, душманите му трябваше вече да са намерили някакъв подут протестърски крак и да го проснат до този но Борисов. Мая Манолова спокойно може да стъпи накриво с високите токчета и с подут глезен да се конкурира с Борисов за внимание, макар че не е Гонзо. А нейните писачи да измислят нещо като: "Ние сме тук, Борисов – в запаса“.

Вместо това, цялото любопитство е кацнало на крака на Борисов и той отново е централен нападател. Свика партийно заседание в болницата, появи се по къси гащи и така обяви новото правителство на страната. И предложи за министри бившите ортаци на Трифонов – Калин Вельов и Любен Дилов.

Какво по-интересно биха измислили Мая Манолова, Мария Капон и Татяна Дончева, освен да се кълнат, че никога са нямали нищо общо с Борисов. Те и голи на жълтите павета да се появят, няма да съберат повече лайкове от неговия крак. Затова  се надяват повече да не го ритат на футболните мачлета. Те изпитват ужас и от предсрочни избори, които ще ги изпратят отново на площада, а там ще сънуват бели мишки и рискът от контузии е твърде голям.

Не ритайте Борисов, че е време за "новите“ лица в политиката – Мая, Мария и Татяна – умни, красиви и талантливи. Като преживеят подутия крак на Борисов, сигурно ще ни предложат и нещо от себе си.


Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.