close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Ех, Мая, браво за новия морал в политиката!
©
13:02 / 07.07.2021
833
Нов морал в политиката, писна ни вече, крещи Мая Манолова по телевизии и партийни сбирки. Тя се бори за смяна на модела и настоява за чиста и свята република.

И докато се бори със зъби и нокти да изчегърта гадните типове от политиката си е намерила координатор на "Мутрите“ в Бургаско за чудо и приказ. Той е заслужил доверието й, тъй като има определени способности в организиране на избори.  

Главният прокурор Иван Гешев внесе мотивирано искане до ЦИК за  даване на разрешение за привличане към наказателна отговорност на кандидатът за народен представител Цветелин Георгиев. "Събраните доказателства са достатъчни по смисъла на чл.219, ал.1 от НПК за привличане към наказателна отговорност и за предявяване на обвинение за извършено престъпление  по чл. 167, ал.2 от НК спрямо Ц.Г., който на 29.06.2021г. в с. Маринка, общ. Бургас дал на четири лица имотна облага, с цел да ги склони да упражнят избирателното си право на изборите за 46-ото Народно събрание в полза на определен кандидат и коалиция“, пише в прокурорските мотиви.

"За определен кандидат и коалиция“, работил усърдно координаторът. Кой ли ще този кандидат и тази коалиция? Мая сигурно ще каже, че господин Георгиев е плащал да се гласува за Бойко Борисов или за Корнелия Нинова.

Иначе се вижда и на снимката колко е доволна Мая, че има до себе си подходящия човек, който така старателно да работи за партията. Сигурно със свещ в ръката е намерила много такива и ги е накарала да се изправят и да гонят мутрите. А и трудно се намират свестни изборджии – всичките Манолова ги събрала.


Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.