close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Как Крушарски става президент на БФС
©
13:18 / 01.12.2023
355
Отговорът на този въпрос може да е просто краят на един виц. Например, ако го предлага неговият ментор и приятел Иван Славков – Батето, лека му пръст.

Шансовете ми са 50/50, твърди съсобственикът на Локомотив Пд. Другата половина вероятно ги държи Димитър Бербатов. Но звездата на световния футбол не бивало да се натиска за поста, тъй като нищо не е управлявал в живота си, а и една стотинка не е дал за футбола, смята Крушо. Другият цар на лакърдиите – Венци Стефанов, е на същия акъл.

Все пак Крушарски има реална представа за себе си и е наясно, че го оприличават на клоун. Но мога да бъда и друг, твърди футболният бос .

"Обстановката в българския футбол е цирк, защото артистите са слаби“. Ето защо Крушарски скромно смята, че има поне 50% шанс – трябва да се появи нов артист от класата на Иван Славков и това е той.

Очевидно е, че Крушарски имитира поведението на Батето и се напъва да стигне неговите словесни "шедьоври“, но само му диша праха. Така най-лесно се стига до участие в клоунадата.

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?, питаше Славков. Крушарски говори за цирк. "Футболистите са куци, но не и БФС“,твърдеше Батето. Същото говори и Крушарски.

"С мен договорки няма. Има работа. Който иска да работи с мен, ще работи. Който не иска, да лови гората“, пише в програмата на Крушарски за конгреса на БФС.

Славков предложи на американския посланик да го повози на "самолетоносача“ си. После посланикът го качи на своя и Батето изчезна от олимпийското и футболно движение. Нещо като гората за Крушарски.

Ясно е, че кандидатури като на Крушо са само, за да ги повее вятърът известно време. Те могат да предизвикат носталгия само във футболни апаратчици – Венци Стефанов, Вальо Михов, Порточанов, управлявали дълго с лакърдии.

И сега отново кандидат на лакърдиите. В кое време живеем?

Отсреща е бизнес класата. И някои ще хванат гората, това е вън от съмнение.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.