close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Кои са Бебето и Гецата? А кои бяха Търновалийски, Радев и Халачева?
©
15:48 / 26.02.2021
813
Оставка на Корнелия Нинова, ако БСП не бъде първа политическа сила и партията не събере 50 000 гласа в Пловдив. Това поискаха представители на градската партийна организация на онлайн пресконференция днес.

Всички до един от котилото на Георги Гергов и изхвърлени от листата, те лицемерно заявиха, че въпреки всичко ще стиснат зъби и ще работят за победата на БСП, макар че Нинова не зачете листата, подредена от градската конференция.  

Един от потребителите в мрежата написа в страницата на БСП след изгледаната пресконференция, че тя е срам за партията: "Нека да ви видят всички, какво представлявате и как ще участвате в кампанията.“

Очевидно е, че тези хора, които говориха днес, нямат никакво намерение да участват в кампанията и за победа в Пловдив. С тази пресконференция те обявиха бойкот на Нинова, но й вмениха задължението да бие както в Пловдив, така и в страната.

Нито Георги Търновалийски, нито Николай Радев, нито Теодора Халачева , нито д-р Любомир Паунов не подсетиха аудиторията си каква отговорност понесоха  онези, които не спечелиха нито един избор в Пловдив – Търновалийски, Радев и Гергов като кандидат-кметове. А те ядоха незапомнен бой и стигнаха до петото място в града под  водачеството на Гергов. Сега обаче искат 50 000 гласа или Нинова и всички от листата на гилотината.

Съвсем услужливо в пресконференцията се включи Илиана Беновска, за да намекне за някакви "далавери“ на третия в листата Иван Петков –Бебето и безочливо да попита кой е този футболист Гецата – четвърти в листата. Тя била говорила с футболни хора и нищо не разбрала.Тя може да се чуди колкото си иска, но хората от пресконференцията трябваше да й отговорят, че Георги Георгиев е четвърти в света и няма футболен човек да не знае кой е. Поне това можеха да направят, а и знаят.

Тези и за партизани не стават, пише друг потребител, изгледал пресконференцията.

Очевидно е, че не стават, но направиха и друго признание. Тези хора ясно заявиха, че без Гергов не струват нищо и ще продължат да го бранят със зъби и нокти. Те и първи ще отворят шампанското при загуба в Пловдив и страната.
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.