close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Да пратим каски, но за цивилните в Украйна. Що за безсмислица?
©
15:04 / 22.03.2022
242
"Днес президентът Румен Радев каза поредната безсмислица - да пратим каски и бронежилетки в Украйна, но за цивилното население. Няма практика да се ползват бронежилетки и каски от цивилно население. Нали не си представяте как една баба или леля готви с каска? Ние останахме единствената държава в ЕС, която отказва да помогне на Украйна в военни средства. Свидетели сме на оперативна пауза - и двете страни презареждат и се готвят за щурм. Руските резерви са на свършване. Засега не виждам обаче край на войната. Досегашните преговори бяха за камуфлаж, за да могат руските войски да продължат да нанасят удари. Засега ми се струва, че Русия няма да отиде на преговори, докато не постигне целта си - Украйна да бъде отрязана от Азовско море. Това ще е една малка победа на Путин и хората около него",заяви капитан Васил Данов, представител на Атлантическия съвет - България пред БНР. 

"В момента Путин силно натиска Лукашенко и да влезе във войната с Украйна. Страната му дължи пари, а самият той е притиснат, защото беше спасен от руския президент. Конфликтът силно заприлича на войната в Испания от 1936-1939 г. Загубите на руските войски стават грандиозни. Досега Русия не е губила толкова военни, 33%, от досегашните войни след 1945 г. насам", каза още капитан Данов.
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.