close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Няма извинение, не е и майтап
©
17:40 / 04.03.2021
438
Общинският съветник от "Демотратична България" Йордан Иванов коментира случка от последната сесия на Общинския съвет.

"Колежката Добромира Костова стана свидетел на една от най-грозните и невъзпитани случки от началото на мандата на Общинския съвет в Пловдив. По повод предложение на "Демократична България" в бюджета за ремонт на ул. "Велбъжд", кметът каза на заместника си по финанси: "Да дойде да целува ръка и тогава ще говорим".

Няма абсолютно никакво значение, че Здравко Димитров е адресирал изказването към мен. Към когото и да го беше адресирал, проблемът е огромен. И тук няма лична обида. Има други два проблема:

- Институционалният - "целуването на ръка" е моделът, по който функционира цялата ни държава. Това нагледен пример за рушенето на държавността и институционалността.

- Манталитетния - Вие и партията ГЕРБ разглеждате властта именно през подчинение на хора, на личности. Използвате властовите инструменти, за да разрешавате личните си драми.

Г-н Димитров, Вие вероятно се гордеете от факта, че целувате нечии ръце. Но аз се погнусявам от това. Удовлетворението на групата на "Демократична България" идва от изпълнените обещания. Ние в опозиция до момента сме изпълнили повече обещания от Вас, които управлявате. И по повод случката - в крайна сметка е добра новина, че ул. "Велбъжд" ще бъде ремонтирана без никой да целува ръце.

И не се оправдавайте, че било майтап, г-н Димитров. Заемете веднъж мъжка позиция и се извинете на институцията Общински съвет Пловдив".
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.