close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Общинският съвет избра всичките си началници
©
13:46 / 24.11.2023
484
На първата редовна сесия на новия Общински съвет на Пловдив бяха избрани членовете на постояннине комисии. Те проведоха първите си заседания и избраха своите председатели.

Правна комисия избра за свой председател Слави Георгиев от групата на ГЕРБ, а  негов заместник е Веселина Александрова от ПП-ДБ.

Начело на комисията по "Бюджет и финанси“ бе избран Спас Шуманов от ГЕРБ, а Радослава Ташкова, също от ГЕРБ, е негов заместник.

Владимир Кисьов от "Съединени за Пловдив“  поема комисията по "Екология и комунални дейности“, а негов заместник е доц. Стефан Шилев от ГЕРБ.

Комисията по " Здравеопазване и социални дейности“  ще бъде ръководена от д-р Аргир Аргиров от ГЕРБ, д-р Веселка Христамян от ПП-ДБ е заместник.

Ивайло Димов от ИТН поема комисията по  "Образование, наука, вероизповедание, етнически въпроси“, а негов заместник е Борислав Матеев от ПП-ДБ.

Начело на "Общинска собственост и стопански дейности“ е Георги Рогачев от ПП-ДБ, Господин Апостолов от "Възраждане“ е заместник.

"Култура, туризъм, евроинтеграция и международни отношения“ поема Стефан Послийски от "Съединени за Пловдив“, а негов заместник е Георги Василев от  ГЕРБ.

Арх. Костадин Палазов от БСП ще ръководи комисията по  "Устройство на територията и жилищна политика“, заместник е Добромира Костова от ПП-ДБ.

Симеон Петров от "Възраждане“ оглавява постоянната комисия по "Обществен ред и транспорт и защита от бедствия“ и ще бъде заместван от Тодор Токов от ПП-ДБ.

Комисия "Младежки дейности и спорт“  е в ръцете на Ерол Садъков от "Браво Пловдив“, а негов заместник  е Георги Титюков от "Съединени за Пловдив“.

Владимир Славенски от ПП-ДБ застава начело на постоянната комисия по "Противодействие на корупцията“.
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.