close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Шефът на ДАНС си отива заради руските шпиони у нас
©
13:11 / 26.05.2021
384
"Може да се обзаложа, че никога в България няма да бъдат разкрити руски шпиони, нито тяхна мрежа. Причината да се махне шефа на ДАНС е именно разкриване на руската шпионска мрежа у нас. Такова мнение изрази Бойко Борисов на живо включване във Facebook относно освобождаването на Димитър Георгиев от длъжността.

"Това е реваншизъм, да сменяш шефа на ДАНС като си един служебен министър", коментира още председателят на ГЕРБ. Подготвени сме за изборите, хаосът и страхът, в който искат да вкарат да живеят хората, няма да стане, посочи още той. "Приемам, че смениха областните управители и шефовете на полицейските управления – те имат отношение към изборите. Приемам, че и ДАНС имат връзка с изборите. Но каква е връзката на шефа на "Митниците", коментира Борисов. 

"Ние не сме правили назначения. Тези хора са професионалисти и те сега се чудят как да ги изчегъртат", заяви Борисов относно рокадите, предприети от служебното правителство. "Още чакам да видя автобусите с двойни дъна, с които ГЕРБ извозвали бюлетини. Не съм ги видял, вероятно и никой никога няма да ги види. Сега ни обвиниха пак, че сме записвали. Само че тези, които записваха, сега са в МВР", изтъкна още бившият премиер.
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.