close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Стадионите – брутално изнасилена история. Задава ли се ръкопашен бой?
©
15:35 / 03.02.2023
369
Кметът вече се кара по улиците с феновете и на Ботев, и на Локомотив. Тази история започва да минава отвъд границата на приличието. Тя вече е толкова брутално изнасилена, че не може да се вярва на нито една дума, изречена от спорещите страни.

Тази сутрин Здравко Димитров се дърлеше пред общината с "черно-бели“ запалянковци. Това се случи след протеста на "жълто-черните“ преди два дни. Кметът  излиза от срещата с локомотивците и обявява, че предложението за отпускането на нови 23 милиона лева за довършването на "Колежа“ може да бъде изтеглено от дневния ред на общинската сесия.

Как е възможно, по дяволите, всеки ден да има нова позиция за пловдивските стадиони, всеки ден да излиза поредната версия и тя да се използва кой както му е кеф.

Сега ли чак стана ясно, че изменението на проекта за стадион "Христо Ботев“ по желание на феновете – за трибуната на гостите и съблекалните, е оскъпило проекта с близо 7 милиона лева. Те ли го строят този стадион или общината? Ако те имат основание да искат, кой е обещал, че това е възможно?

Ами разкажете цялата истина за стадионите – колко струва, защо струва толкова? Кой е крал, колко е откраднал? Феновете колко са набъркани в тая мръсотия – защитават ли интереси на близки до тях фирми? Кой обеща, че Ботев ще има европейски стадион, а ще има полустадион?

Не му се вижда краят на това изнасилване – строително, административно, управленско, интелектуално.Всеки ден някой псува някого. Всеки иска да влезе на общинска сесия и да обеси колкото може повече виновни.Това са руините на едно управление.

Как ще завърши тази романтична строителна история? Някои предполагат с ръкопашен бой между запалянковци, строители и власт в центъра на града, вероятно пред общината, тъй като стадионите все още няма да имат акт 16.
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.