close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Трифонов бил десен, но пожелал Мая и левите на Христо Иванов
©
11:50 / 23.03.2021
532
В живо предаване от Фейсбук профила си в отговор на зрителски въпрос Слави Трифонов каза, че партията му "Има такъв народ“ е изключено да се коалира с ГЕРБ, БСП и ДПС – били от статуквото и "виновни за това дередже".

Зрител попита и дали са възможни коалиции с ВМРО, както и с Воля-НСФБ. Телевизионният водещ категорично отговори, че не иска да има нищо общо с тези индивиди - Валери Симеонов и Марешки, които правят коалиция, само за да влязат в парламента. Според него Симеонов е трябвало да слезе от политическата схема и да изчезне след всичко, което е направил около майките на деца с увреждания и протестите. 

Слави Трифонов заяви още, че още не знае дали ще продължи да води предаване, ако стане депутат, защото не иска телевизията му да става партийна. Той уточни, че е изключително десен човек и когато чуе думите социализъм или комунизъм, рязко се напряга.

Коалиция между "Изправи се! Мутри вън“ и "Демократична България“ е по-малкото лошо. По-лошо е с другите, каза той и добави, че е възможна

Трифонов обясни, че дебатите по време на предизборната кампания са жалки и партията му не участва, защото така е логично. От думите на Трифонов стана ясно, че е искал да даде интервю в "Панорама“. "Обадих се на Бойко Василев да го питам дали може да дам интервю и той каза "да“, но имало правила и трябвало да съм в дебат с... и като каза "с“, а з казах "без“, заяви телевизионният водещ. 

"Дебатите не представляват нещо, чрез което хората могат да решат за кого да гласуват. Истината е в интернет, а не в телевизиите“, заяви още той.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.